Szolgáltatásaink

Tervezési és optimalizálási szaktanácsadás
Tervezési és optimalizálási szaktanácsadás
A több mint 45 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően cégünk munkatársai széles körű rálátással rendelkeznek a műanyaggyártás különböző szegmenseire. Legyen szó műszaki, technológiai vagy marketing területet érintő kérdésről, a Harplast kollégái kompetens szaktanácsadási szolgáltatást nyújtanak az Önnek megfelelő műanyag termék megtervezésében és optimalizálásában.
Eszköztervezés és -gyártás
Eszköztervezés és -gyártás
Vállaljuk az Önnek és termékének leginkább optimális műanyag fröccsöntő szerszámok megtervezését, továbbá a szerszámgyártás folyamatában való aktív részvételt a tervező és kivitelező partnereink közreműködésével.
Fröccsöntés
Fröccsöntés
A Harplast meglévő eszközparkján felül vállalja az ügyfelei által biztosított műanyag fröccsöntő eszközökkel történő műanyagfeldolgozást. Alapanyag tekintetében lehetőség van az ügyfél által biztosított anyagokkal dolgozni, de cégünk is széles körű alapanyagkínálattal tud szolgálni.
Őrlés és újrafeldolgozás / granulátum létrehozása
Őrlés és újrafeldolgozás / granulátum létrehozása
A Harplast elkötelezett amellett, hogy aktívan hozzájáruljon az ipari termelés környezetre gyakorolt negatív hatásának csökkentéséhez. Környezettudatos gyártóként nagy figyelmet fordítunk az újrahasznosításra, létesítményünk jelentős mértékben dolgoz fel műanyaghulladékot. A Harplast az újrahasznosítható műanyaghulladék és a visszanyert műanyag felőrlését és újrafeldolgozását is vállalja az újrafeldolgozott műanyag kezdeti paramétereit módosító vagy éppen fenntartó adalékanyagok, esetleg színezés hozzáadásával vagy akár azok nélkül. A Harplast saját feldolgozási eljárásain kívül nyitott az ügyfél által meghatározott gyártási receptek szerint eljárni újrahasznosított vagy eredeti újrafeldolgozott műanyagból származó kompozit műanyagok előállításához.