Harplastról

A több mint 45 éves múltra visszatekintő Harplast Románia belföldi piacán, valamint a nemzetközi piacokon is elismert, műanyagtermékeket előállító és forgalmazó társaság.
A Harplast műanyagból készült termékek gyártásával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt. Függetlenül attól, hogy az ügyfeleink által meghatározott termékeket gyártjuk, vagy a műanyagfeldolgozással kapcsolatos területeken nyújtunk szaktanácsadást, szolgáltatásainkat mind magas szakmai színvonalon nyújtjuk. 2023-tól magyar leányvállalatunkkal, a Harplaszt Kft-vel együttműködve a magyar vásárlók és viszonteladók számára is biztosítjuk a kertészeti termékek, ládák és rekeszek, szemeteskukák, valamint a különböző ipari csomagolóanyagok elérhetőségét.


A széles termékpaletta biztosításán felül cégünk szaktanácsadást és aktív közreműködést tud biztosítani műanyag fröccsöntő szerszámok megtervezésében és optimalizálásában, valamint kivitelezésében a tervező és kivitelező partnereink közreműködésével.

A Harplast elkötelezett amellett, hogy aktívan hozzájáruljon az ipari termelés környezetre gyakorolt negatív hatásának csökkentéséhez. Környezettudatos gyártóként nagy figyelmet fordítunk az újrahasznosításra, létesítményünk jelentős mértékben dolgoz fel műanyaghulladékot. Vállaljuk az újrahasznosítható műanyaghulladék és a visszanyert műanyag felőrlését és újrafeldolgozását is színezék, illetve az újrafeldolgozott műanyag kezdeti paramétereit módosító vagy éppen fenntartó adalékanyagok hozzáadásával, vagy azok nélkül.