Inspiráció

2024-ben is ott leszünk a Garden Expon

2024-ben is részt veszünk a Garden Expon! Jöjjön el 2024.március 22. és 24. között a Budapest Sportarénába, és keresse a Harplast 7d jelű standját. Ígérjük, hogy újdonságaink mellett nyereményjátékkal és ajándékokkal is várjuk Önt, továbbá kollégáink is szíves rendelkezésére állnak. Amennyiben viszonteladó és érdeklődik a Harplast magas minőségű termékei iránt, a Garden Expo remek lehetőség […]

Petúnia

Egynyári növények közül talán a magyar háziasszonyok kedvence, nem is véletlenül: rengeteg, színpompás változata létezik, egyszínű, csíkos változatai csodaszépen mutatnak cserépben, szabadföldben, balkonládában, vagy felakasztható virágtartóban is.

Muskátli

Küszöbön a nyár, a házak ablakait már színes virágok ékesítik. Hazai egyik kedvenc növényünk a muskátli, hiszen gazdag és élénk virágzása, valamint túlélő természete a legtöbb helyre ideális választás.

Fűszernövények a konyhában – hogyan válasszak?

Télen is friss fűszernövényekkel főzni, ez minden háziasszony álma. Egy kis odafigyeléssel a hideg időszakban sem kell lemondanunk a friss és illatos fűszerekről, amelyeket könnyedén nevelgethetünk konyhánk ablakában vagy a télikertben.

Szobanövényeink tavaszi ápolása

Itt a tavasz, minden figyelem a kinti növényeinkre összpontosul, pedig szobanövényeink is igénylik a törődést, így őket sem szabad elhanyagolnunk a jó idő beköszöntével.

Ültethetek hagymás virágokat kaspóba?

Miért is ne? A hagymás növények jól érzik magukat kisebb kaspókban, virágládában is, továbbá nagy előny, hogy így áthelyezhetőek, akár kintről bevihetőek a lakásba, így illatukkal akár már tél végén megidézhetik a tavaszt.

Verbena 300 virágláda kollekció

Használja ki konyhaablakának minden centiméterét, ami ezzel a kisméretű ládával sikerülni fog.